Femilet.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på femilet.dk

FAQ


HVORDAN RETURNERER JEG EN VARE?


Femilet yder 14 dages fuld returret – også på udsalgsvarer - gældende fra den dag, du modtager dine varer. Du skal blot udfylde retursedlen og vedlægge den i forsendelsespakken sammen med varerne. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen, med Femilets hængemærke siddende på. Varer uden Femilets hængemærke tages ikke retur. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt tilbageføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning. Som noget nyt kan vi nu også tilbyde dig bytteservice i vores Femilet konceptbutikker. Dvs. ønsker du at bytte din web-vare til et andet produkt eller en anden str. skal du blot henvende dig til din nærmeste Femilet butik og venligst medbringe din faktura. (Her bytter vi dog ikke udsalgsvarer). Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig, at butikken ligger inde med netop det produkt, du har købt på vores webshop. Ønsker du pengene refunderet skal du returnere dine varer til Femilets webshop!TAGER I UDSALGVARER RETUR?


Femilet yder 14 dages fuld returret, også på udsalgsvarer, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du skal blot udfylde retursedlen og vedlægge den i forsendelsespakken sammen med varerne. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen med Femilets hængemærke siddende på. Varer uden Femilets hængemærke tages ikke retur. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt tilbageføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.HVORDAN UDFYLDER JEG RETURSEDDEL?


Venligst udfyld medsendte returseddel vedr. kontaktdata, varebeskrivelse samt afkrydsningsbegrundelse for returneringen, afsendelsesdato og en underskrift.HVORDAN BYTTER JEG MIN VARE TIL NOGET ANDET?


Vi bytter gerne til en anden størrelse eller farve. Ønsker du at bytte din vare til et andet produkt, foreslår vi, at du returnerer varen og derefter køber det andet produkt. Som noget nyt kan vi nu også tilbyde dig bytteservice i vores Femilet konceptbutikker. Dvs. ønsker du at bytte din web-vare til et andet produkt eller en anden str. skal du blot henvende dig til din nærmeste Femilet butik og venligst medbringe din faktura. (Her bytter vi dog ikke udsalgsvarer). Vær opmærksom på, at vi desværre ikke kan garantere dig, at butikken ligger inde med netop det produkt du har købt på vores webshop! Venligst bemærk: Ønsker du pengene refunderet skal du returnere dine varer til Femilets webshop!JEG HAR MODTAGET EN FORKERT VARE?


Vi bestræber os på at levere som bestilt. I tilfælde af fejl kontakt da venligst kundeservice: kundeservice@femilet.dk og vi vil sende dig en returlabel så varen kan returneres fragtfrit. Venligst oplys navn, adresse samt ordrenr. ved al henvendelse.