Femilet.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på femilet.dk

OM FEMILET

Om os

Femilet er et dansk firma, som har eksisteret siden 1923. Vi er ca. 100 dedikerede og engagerede medarbejdere, fordelt med ca. 30 på hoved-kontoret i Ikast og ca. 70 i Femilets egne konceptbutikker, der er fordelt over hele landet.

 

I 2010 blev Femilet købt af Groupe Chantelle i Frankrig, og vi er således en del af en større international lingeri-koncern.

 

Gennem årene har Femilet udviklet sig til at være en markedsorienteret virksomhed med fokus på design, salg og markedsføring af moderigtigt lingeri, undertøj, badetøj og nattøj. Samtlige produkter designes og konstrueres af Femilets udviklingsafdeling i Danmark.

 

Produkterne bliver solgt via Femilets koncept-butikker, via shop-in-shops i stormagasiner og herudover via specialhandelen. Femilet er bredt repræsenteret i Danmark, og er herudover også repræsenteret i Norge og Holland.

 

Filosofi og mission

 

Femilet ønsker at skabe lingeri, som giver VELVÆRE INDEFRA.

 

Funktionalitet og perfekt pasform er en mærkesag for Femilet og vægtes meget højt af Femilets kunder. Den perfekte pasform går hånd i hånd med godt design, hvor funktionaliteten er kombineret med lækre blonder og feminine detaljer – kort sagt undertøj, der får kvinden til at føle sig smuk og godt tilpas.

 

Vi henvender os til den moderne, stærke og uafhængige kvinde, der skal have alle livets facetter til at gå op i en højere enhed – vi arbejder derfor med en kollektionsramme, der skal kunne opfylde kvindens behov i forskellige situationer.

 

Med skålstørrelser fra A-H og mange forskellige BH-modeller kan vores veluddannede butikspersonale hjælpe med at finde den BH, der sikrer den helt perfekte og unikke pasform til hver enkelt kunde. Butikspersonalet sørger endvidere for trygge rammer, der medvirker til at give en god oplevelse.

 

Via Groupe Chantelle ejerskabet har Femilet endvidere fået mulighed for at udbyde Chantelle produkter. Med kombinationen af Femilet kollektionen og Chantelle sortimentet har Femilet et superattraktivt udvalg af lækkert lingeri, der kan tilfredsstille stort set alle behov, lige fra det funktionelle lingeri til hverdagsbrug til det elegante og eksklusive lingeri til festlige lejligheder.

 

Produkter

 

Femilet har fire årlige sæsonkollektioner: pre-spring, spring, pre-fall og fall, samt en badetøjskollektion. Varerne kommer løbende ud i butikkerne, så der altid er nye og spændende varer inden for både lingeri, undertøj, badetøj og nattøj/homewear.

 

Udover sæsonkollektionerne har Femilet en basiskollektion, der består af lingeri og undertøj, der altid er på lager og kan leveres fra dag til dag fra hovedkontorets lager i Ikast.

 

Sæsonkollektionerne er naturligvis baseret på de nyeste modetrends inden for design, farver og mønstre.

 

Distribution

 

For at få større kontrol over hele værdikæden lancerede Femilet sit eget retail-koncept i 1999.

 

Femilet har i dag 22 konceptbutikker, heraf 19 egne og 3 på franchise-basis, samt 6 shop-in-shops i Magasin og 2 shop-in-shops i Salling.

 

Herudover har Femilet et stort antal engroskunder i Danmark (heraf nogle med Femilet shop-in-shops), og endvidere i Norge og Holland.

 

Femilet har sin egen online webshop, og herudover forhandles Femilets produkter på en del forhandler-webshops.

 

Historie

 

Den virksomhed, man i dag kender som Femilet, blev grundlagt i 1923 af Jens Krøjgaard. I 1936 blev den udvidet for første gang, og samme år åbnede Jens Krøjgaards butik i Bredgade 4, Herning, hvor JK Tricotage havde til huse frem til 1968, og hvor ”Damernes Magasin” efterfølgende rykkede ind. Butikken er i dag Femilets egen konceptbutik i Herning, og ringen er således sluttet.

 

Fra 1992 og frem til i dag har Femilet udviklet sig fra en produktionsorienteret virksomhed til at være en moderne markedsorienteret virksomhed med eksport til flere lande og siden 1999 med eget distributionsnetværk.

 

I 2010 blev Femilet købt af Groupe Chantelle i Frankrig. Groupe Chantelle’s historie går tilbage til 1876, og virksomheden er i dag ejet af 5. generation af familien Kretz. Chantelle har hovedsæde i Paris og er én af verdens førende lingeri-udbydere med egen produktionsplatform og datterselskaber i Europa, Nordamerika, Asien og Australien.

 


CO2 NEUTRALT WEBSITE

Med god og grøn samvittighed kan du besøge vores hjemmeside og surfe rundt blandt Femilets mange kollektioner. Femilet.dk er nemlig blevet en CO2-neutral hjemmeside. Gennem det danske initiativ, CO2-neutralt website, neutraliseres CO2-belastningen fra Femilet.dk ved køb af CO2-kvoter, der efterfølgende cleares hos Energistyrelsen.